INDMELDELSE OG TILMELDING
For at tilmelde dig et hold i Glostrup IC Volley skal du gøre følgende:

OPRETTE EN PROFIL

  • Profilen skal oprettes til den person, som skal tilmeldes det pågældende hold.

  • Er der flere i husstanden som skal tilmeldes, skal der laves én profil for hver.

  • Det er dit ansvar at dine profiloplysninger altid er korrekte, dette gælder især e-mail og mobilnummer.

  • Du kan godt bruge samme e-mail og mobilnummer til flere profiler.

TILMELDING TIL HOLD

  • Tilmeld dig et eller flere hold

  • Betalingen bliver opkrævet med det samme via en Dankort transaktion. Du tilmelder dig et abonnement hos Glostrup IC Volley. Det betyder, at du efterfølgende automatisk bliver trukket for kontingent den 10. august eller den 10. januar. Du vil modtage en mail før beløbet trækkes, således du har mulighed for at melde dig ud af klubben, hvis du ikke ønsker at være medlem længere.

  • Når du har tilmeldt dig og betalt, så er du medlem af Glostrup IC volley og klar til at starte.

UDEN DANKORT
Hvis  du ikke har mulighed for at betale med dankort, er det også  muligt at  betale via en kontooverførelse til foreningens konto. Hvis du  ønsker at  betale via bankoverførsel skal du kontakte kasserer og få information  om, hvordan du gør.

MEDLEM
Når  du har oprettet en profil og tilmeldt dig et eller flere hold  samt  betalt, så er du medlem af Glostrup IC Volleyball. Medlemskabet giver  dig ret til at træne med holdet,  samtidig vil du blive tilbudt at komme  til stævner eller turneringer med  dit hold. Nogle gange om året  arrangere vi ture, som du også bliver  tilbudt. Til disse arrangementer  kan der forekomme egenbetaling, som  opkræves ved tilmelding, ved at du  logger ind med din PROFIL her på  siden og under ”Events” tilmelder dig  arrangementet.

 

VENTELISTER
Hvis et hold er fyldt, har du mulighed for at tilmelde dig en venteliste. Du vil således modtage en mail, når der igen bliver en plads på holdet. Men ring til en fra bestyrelsen og hør om hvilke muligheder som ellers er for at komme til at spille volleyball. Vi kan som hovedregel hjælpe alle.

HOLDSKIFTE
Hvis du ønsker at skifte holdniveau bør du snakke med din træner på dit nuværende hold først, og derigennem aftale hvilket hold du fremover skal gå på. Din træner vil efterfølgende sørge for at du skifter hold i administrationssystemet.

AFLYSNINGER
Ved aflysninger vil du modtage en e-mail eller ved akutaflysninger en SMS, og det er derfor vigtigt at dine profiloplysninger er korrekte og at du er tilmeldt det rigtige hold. Oplysningerne kan rettes ved at logge på din profil.Hold dig i øvrigt orienteret omkring ferielukning mm. i oversigten lukkedage på dette site.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram